direct naar inhoud van 1.4 Leeswijzer
Plan: Druten-Oost
Status: vastgesteld
Plantype: uitwerkingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0225.BPUdrutenoost-1203

1.4 Leeswijzer

In dit uitwerkingsplan worden de bestemmingen uit het 'moederplan', het bestemmingsplan 'Druten - Oost', nader uitgewerkt. Omdat alle beleidskaders (zie Hoofdstuk 2 Beleidskader) en milieu- en omgevingsaspecten (zie Hoofdstuk 4 Milieu- en omgevingsaspecten) al uitputtend behandeld en onderzocht zijn in de toelichting van het bestemmingsplan 'Druten - Oost', wordt in deze toelichting volstaan met een verwijzing naar het moederplan. Deze toelichting is als bijlage bij dit uitwerkingsplan opgenomen, inclusief het bijlagenboek. Hetzelfde geldt voor de planbeschrijving met betrekking tot de bestaande situatie in het plangebied. Wel is in Hoofdstuk 3 Planbeschrijving de meest actuele voorbeeldverkaveling inclusief een beknopte omschrijving opgenomen.

De beschrijving van de juridische aspecten vindt wel uitgebreid plaats in Hoofdstuk 5 Juridische aspecten, omdat er nu een definitieve bestemming voor (een deel van) de uit te werken woonbestemmingen wordt vastgesteld.

Vervolgens wordt nader ingegaan op de economische uitvoerbaarheid in Hoofdstuk 6 en volgen de resultaten uit overleg en inspraak in Hoofdstuk 7.