direct naar inhoud van Inhoudsopgave
Stadsbroek, Hotel De Bonte Wever
Inhoudsopgave
Plan:
Stadsbroek, Hotel De Bonte Wever
Status:
ontwerp
Plantype:
bestemmingsplan
IMRO-idn:
NL.IMRO.0106.05BP201040B-B001
Toelichting
Regels
Begin
Vorige
Volgende
Omhoog
Inhoudsopgave
Toelichting
Hoofdstuk 1 Inleiding
1.1 Algemeen
1.2 Een actueel plan
1.3 Ligging
1.4 Vigerende bestemmingsplannen
1.5 Digitaal uitwisselbare ruimtelijke plannen
1.6 Opzet van de toelichting
1.7 De bij het plan behorende stukken
Hoofdstuk 2 Beleid
2.1 Algemeen
2.2 Provinciaal beleid
2.3 Gemeentelijk beleid
Hoofdstuk 3 Onderzoek
3.1 Algemeen
3.2 Beschrijving van de huidige situatie
3.2.1 Geschiedenis
3.2.2 Ruimtelijke karakteristiek en structuur
3.3 Milieuhygiënische aspecten
3.3.1 Luchtkwaliteit
3.3.2 Externe veiligheid
3.3.3 Geluid
3.4 Waterhuishouding/watertoets
3.5 Cultuurhistorie
3.6 Archeologie
3.7 Flora en fauna
3.7.1 Flora- en faunatoets
3.7.2 Mitigatieplan vleermuizen
3.8 Verkeer en vervoer
3.9 Vormvrije m.e.r.-beoordeling
Hoofdstuk 4 Planbeschrijving
4.1 Algemeen
4.2 Verantwoording bestemmingskeuze
4.3 Ontwikkelingsgebieden
Hoofdstuk 5 Toelichting op de regels
5.1 Inleiding
5.2 Flexibiliteits- en afwijkingsregels
5.3 Opzet regels
5.4 Nadere toelichting op de regels
Hoofdstuk 6 Financiële uitvoerbaarheid
6.1 Economische uitvoerbaarheid
6.2 Planschadeaspecten
Hoofdstuk 7 Maatschappelijke uitvoerbaarheid
7.1 Inspraak
7.2 Overleg
Bijlagen
Bijlage 1 Nota van inspraak en overleg
Regels
Hoofdstuk 1 Inleidende regels
Artikel 1 Begrippen
1.1 plan:
1.2 bestemmingsplan:
1.3 de kaart:
1.4 aanduiding:
1.5 aanduidingsgrens:
1.6 ander-werk:
1.7 bebouwing:
1.8 bebouwingsgrens:
1.9 bebouwingspercentage:
1.10 bedrijfsgebouw:
1.11 bevoegd gezag
1.12 bestemmingsgrens:
1.13 bestemmingsvlak:
1.14 bijgebouw:
1.15 bouwen:
1.16 bouwgrens:
1.17 bouwlaag:
1.18 bouwperceel:
1.19 bouwperceelgrens:
1.20 bouwvlak:
1.21 bouwwerk:
1.22 dienstwoning:
1.23 escortbedrijf:
1.24 gebouw:
1.25 horeca(-bedrijf/-voorziening):
1.26 horeca categorie 1:
1.27 horeca categorie 2:
1.28 horeca categorie 3:
1.29 kantoor:
1.30 onderbouw:
1.31 openbare ruimte
1.32 peil:
1.33 seksinrichting:
1.34 vloeroppervlakte:
1.35 voorgevel:
1.36 woning:
1.37 woongebouw:
Artikel 2 Wijze van meten
2.1 de dakhelling:
2.2 de bouwhoogte van een bouwwerk:
2.3 de goothoogte van een bouwwerk:
2.4 de inhoud van een bouwwerk:
2.5 de oppervlakte van een bouwwerk:
2.6 de hoogte van een windturbine:
Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels
Artikel 3 Horeca
3.1 Bestemmingsomschrijving
3.2 Bouwregels
3.2.1 Gebouwen
3.2.2 Andere-bouwwerken
3.3 Specifieke gebruiksregels
Hoofdstuk 3 Algemene regels
Artikel 4 Anti-dubbeltelregel
Artikel 5 Algemene bouwregels
Artikel 6 Algemene gebruiksregels
Artikel 7 Algemene afwijkingsregels
7.1 Kleine afwijkingen
7.2 Afwijking algemene bouwregels
7.3 Afwijken algemene gebruiksregels
7.4 Afwegingskader
Artikel 8 Overige regels
8.1 Bereikbaarheid van bouwwerken voor wegverkeer
8.2 Brandweeringang
8.3 Bereikbaarheid van gebouwen voor gehandicapten
8.4 Ruimte tussen bouwwerken
8.5 Parkeergelegenheid en laad- en losmogelijkheden bij of in gebouwen
Hoofdstuk 4 Overgangs- en slotregels
Artikel 9 Overgangsrecht
9.1 Overgangsrecht bouwwerken
9.2 Bij omgevingsvergunning afwijken
9.3 Uitzondering op het overgangsrecht bouwwerken
9.4 Overgangsrecht gebruik
9.5 Verboden gebruik
9.6 Strijdig gebruik
9.7 Uitzondering op het overgangsrecht gebruik
9.8 Hardheidsclausule
Artikel 10 Slotregel
ontwerpbestemmingsplan