Type plan: bestemmingsplan
Naam van het plan: Deest-Zuid
Status: vastgesteld
Plan identificatie: NL.IMRO.0225.BPdeedeestzuid-1001

Artikel 16 algemene procedureregels

16.1

Belanghebbenden worden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze omtrent een voorgenomen nadere eis als bedoeld in dit plan naar voren te brengen.

16.2

Op de voorbereiding van een besluit omtrent een ontheffing op basis van dit plan is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing, met dien verstande dat burgemeester en wethouders binnen vier weken na afloop van de termijn van terinzagelegging beslissen. De kennisgeving van het ontwerpbesluit en van het besluit tot ontheffing geschiedt tevens langs elektronische weg.

16.3

Op de voorbereiding van een wijziging als bedoeld in artikel 3 of artikel 15 is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing, met dien verstande dat de kennisgeving, bedoeld in artikel 3:12 van die wet, tevens langs elektronische weg geschiedt, dat het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken tevens langs elektronische weg beschikbaar wordt gesteld, dat burgemeester en wethouders binnen vier weken na afloop van de termijn van terinzagelegging omtrent de wijziging besluiten en dat de kennisgeving van het besluit tot vaststelling van de wijziging tevens langs elektronische weg geschiedt.